Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

Posted by admin 25.01.2019 0 Comment(s)

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

I de senere år har konceptet "retro" genoptaget flammen af ​​genopretning under påvirkning af den nye populære tendens repræsenteret af "Old Hurricane". Samtidig passer denne stil også perfekt til egenskaberne i vores nuværende efterår og vinter. , for os at skabe overlegen slid og vælge - ligesom den nuværende Nike Air Max 97.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Når det kommer til arbejder med perfekt vintage temperament, Air Max BW sko, der blev født i 1991, er utvivlsomt en mulighed ikke at gå glip af. Ordet "BW" i navnet betyder "stort vindue" for at referere til Air Max 90-legemet. Den halve palmehynde, der er udstyret med en mere perfekt fuldpude visualisering vinduesluftpude.

 

I foråret 2018 tiltrak en ny kompositsko med Nike Air Max 97 BW med stor popularitet med sit elegante udseende og unikke temperament. Formen fortsætter med at udvide BW prototypens øvre design perfekt, samtidig med at den passer til den samme klassiske Air Max 97 fuld palms Max Air pude mellemsål for en unik visuel effekt.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Med hensyn til udseende er Air Max 97 BW pakket i en klassisk Nike skokasse. Den lyse rød farve suppleres af den hvide Nike Swoosh. Genkendelsen er ekstremt høj, og den karakteristiske personlighed er uhindret. Det arver klassikerne af tiderne. Design, selv det første øjeblik, der berøres af fingerspidserne, kan føle den rige retro-smag.

 

Kernekonceptet "Silver" er uløseligt forbundet med Air Max 97-serien. På den ene side er den mest fascinerende farve matchende af Air Max 97 Silver Bullet farve matchende kaldet "Silver Bullet". Med de medfødte vintage talenter af skoene har Air Max 97 BW også en perfekt kemisk reaktion med sølv, hvilket giver et første indtryk, der er uforglemmeligt.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Med en sølv-tone accent, suppleret af en sort kropsfodring og hældetalje, er Air Max 97 BW sikker på at vise en fantastisk visuel oplevelse, uanset hvem det er. Et strejf af særprægende blåviolet Swoosh pryder skoens sider og tilføjer et strejf af visuel lagring til brandets appel.

 

Med hensyn til detaljer er det hvide bånd af skohuset udsmykket med det populære 3M reflekterende materiale. Effekten svarer meget til Air Max 97. Selv nattesporten kan bringe den iøjnefaldende charme i det iøjnefaldende indeks. Det fremhæver vitaliteten hos unge og populære.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Den farverige øvre er især vigtig for en retro løbesko. På grund af dette er Air Max 97 BWs hardtydende ydeevne i den øverste position det højeste niveau på markedet: Retro-stil splejsningsmaterialedesign, der passer godt til sjælen i den retro trend, der skaber den fremragende. Værdien af ​​udtrykket.

 

Tunge position er pyntet med Nike Swoosh, der fremhæver den perfekte charme af den akademiske retro karakter. Under den skinnende store sølvfarvning matcher de generelle og detaljerede fordele.Hælpositionen er pyntet med ordene "AIR MAX", den hvide bogstaver supplerer den sorte baggrund og den unikke kontrast i kontrastdesignet; bunden af ​​håndfladen er også dekoreret med den delikate Nike Swoosh, efterfulgt af hælen Swoosh, hvor den samme position fremstår, ekkoer - du kan ikke forestille dig et par sko, der kan polere alle detaljer så perfekt, og Air Max 97 BW ser ud som om det er ubesværet.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Som kerneindholdet i den højprofilerede Air Max 97 BW midterste ydeevne, lad os se nærmere på: Den fulde Palm Max Air atmosfære pude velsignelse, der skaber en behagelig og behagelig fodoplevelse, den første fod på et øjeblik, du kan dybt sætte pris på den ultimative dæmpende ydeevne, som denne klassiske teknologi, der spænder over tid, kan bringe os til.

 

Fuld palme visualisering vindue Max Air luftpude er utvivlsomt flagskibet konfiguration standard, fra Air Max 97 til dette par komposit sko, der fortsætter deres design sjæl. Under understøttelsen af ​​massivt sort gummi ydersål materiale, er denne Max luftpude fuld af luksus, og det er nok at blive fascineret af fingerspidserne eller personligt.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gennem tiderne

 

Forfølgelsen af ​​æstetik er det uændrede tema for menneskeheden siden oldtiden. Det spænder gange og kombinerer kvaliteterne af de klassiske Nike løbesko, der blev født i 1990'erne, suppleret med temaet metal sølv. Du kan næppe tænke på det. At feje Space Sci-Fi-stilen på 90'erne og Air Max 97 BW, som er både retro og moderne, vil helt sikkert være en super populær trend, der vil give nye overraskelser og føje et strejf af retro temperament.

Leave a Comment